fastnet

30 46 56 30

mobil

30 46 56 30

iportalen facebook kontrol rapport

Henrik

henrik

Navn: 

 

Henrik

Kaldenavn:

 

Henrik

Uddannelse:

 

Pædagog, klatreinstruktør, coach

Beskrivelse:

Hej jeg hedder Henrik. Jeg blev uddannet socialpædagog i 1996 og har Igennem alle årene lige siden, og med stor glæde, arbejdet med børn og unge mennesker i Greve kommune.

Jeg har været med til at starte Idrætsfritidsklubben, hvor jeg altid oplever det som en fornøjelse at komme, dels fordi jeg har nogle kompetente og dygtige medarbejdere, dels fordi vi har nogle skønne børn og forældre. Og ja, så er der aldrig to dage der ligner hinanden – husets rammer og pædagogik udvikler sig hele tiden og det er bare spændende at være en del af!

Jeg er et positivt menneske der langt hellere ser mulighederne frem for begrænsningerne. Dette præger, efter sigende, mit arbejde som leder og min daglige kontakt med børn, forældre og vores samarbejdspartnere.

I min fritid er jeg passioneret cykelrytter på motionsplan. Jeg elsker udfordringer i naturen, således er jeg certificeret dykker og uddannet klatreinstruktør. Min interesse for naturen og de muligheder for udfordringer der findes her, bliver flittigt brugt sammen med børnene i Idrætsfritidsklubben.