Glæde
Skal der skrives et eventuel afsnit herom?
Udvikling
Skal der skrives et eventuel afsnit herom?
Oplevelser
Skal der skrives et eventuel afsnit herom?
Previous slide
Next slide

Klatretårnet

Vores klatretårn på 12 meter

Vi bruger tårnet så ofte det er os muligt, både i forbindelse med de planlagte aktiviteter og ved spontane aktiviteter. Vi har 5 uddannede klatreinstruktører, der på forsvarlig og pædagogisk måde klatre med de børn der har lyst og som søger udfordringer.

Hvem kan leje tårnet

Institutioner, fodboldhold, skoleklasser eller andre interesserede har mulighed for at leje klatretårnet. Ved at klikke på nedenstående link kan du finde krav og regler samt priser for leje af klatretårnet.

Krav og regler samt priser for leje af klatretårnet

Aftale om Leje af Idrætsfritidsklubbens klatretårn: Formål med aftalen Formålet med denne aftale er at sikre klare retningslinjer for anvendelse af klatretårnet og tilhørende faciliteter. Ansvar under klatring Idrætsfritidsklubben påtager sig intet ansvar for hændelser i forbindelse med lejerens brug af Idrætsfritidsklubbens klatretårn. Lejeren skal selv sikre sig at de personer der klatrer er forsikret. Der må ikke klatres uden forsikring. Materialeansvar Idrætsfritidsklubben har ansvaret for at vedligeholde tårnet og omkringliggende arealer, således at de overholder kommunens regler om legepladser m.v. Hvis der på noget tidspunkt opstår eller observeres fejl eller mangler ved klatretårnet, skal dette snarest muligt rapporteres til Idrætsfritidsklubben. Klatreudstyr Lejeren af klatretårnet skal selv medbringe udstyr til anvendelse under klatring. Adgang til klatretårnet Lejeren skal fremvise et godkendt certifikat til klatring på klatrevæg samt legitimation. Mod betaling af depositum på kr. 500,- udleveres der nøgle til klatretårnet. Nøglen er personlig og må ikke overdrages til andre Økonomi Vederlag udgør kr. 400,- for de første 3 timers leje som er minimumsleje. Efterfølgende time koster kr. 130,- (Der er ingen fortjeneste herved, midlerne bruges udelukkende til vedligeholdelse af klatretårnet). Ro og orden Klatretårnet må kun anvendes i tidsrummet mellem solopgang og solnedgang. Der må ikke nydes alkohol på området. Området forlades pænt og ryddet for affald. Klatretårnet må ikke på noget tidspunkt forlades ulåst.

Fakta om Klatretårnet

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.