Glæde
Udvikling
Oplevelser
Previous slide
Next slide

Opskrivning til venteliste

Kære forældre

Kære forældre

HAR I IKKE MODTAGET BEKRÆFTELSE PÅ JERES OPSKRIVNING INDEN FOR 7 DAGE, SKAL I TAGE TELEFONISK KONTAKT PÅ TELEFON 30 46 56 30

Indledende er her lidt info, I bedes være opmærksom på, før I udfylder nedenstående indmeldelsesblanket.

Det kan anbefales at skrive jeres barn op i en tidlig alder (allerede mens barnet går i børnehave), da vi har lange ventelister, der styres af anciennitet som første kriterium og dernæst behovsdato. Behovsdatoen kan altid ændres, uden der mistes anciennitet.

Særlige hensyn:

Er man tilflytter til Greve kommune og skriver sit barn op på ventelisten indenfor et år fra indflytningsdato, gives der et års anciennitet.

Hvis du er dreng og har 1½ års anciennitet og mindst 75 % af drengene fra klassen går i IFK, så får du fortrinsret på ventelisten.

Hvis du er pige og har 1½ års anciennitet og mindst 75 % af pigerne fra klassen går i IFK, så får du fortrinsret på ventelisten.

Som forældre, er det jeres ansvar at gøre IFK opmærksom, hvis dit barn opfylder ovenstående kriterier.

Det kan være en rigtig god ide, at gøre dit barns klassekammerater og deres forældre opmærksomme på, at Idrætsfritidsklubben eksisterer og opfordre til at de ligeledes skriver sig op på ventelisten. Således er der en mulighed for, at de kan starte i Idrætsfritidsklubben nogenlunde samtidigt.

Da vi er en integreret fritidshjem og klub, overflyttes fritidshjemsbørn automatisk til klubdelen, når de fylder 10 år. Derfor fylder vi stort set selv alle pladser i klubdelen op, hvorfor det er vigtigt, at jeres behovsdato er i god tid før jeres barn fylder 10 år. Hermed er chancerne større for at få barnet ind.

Når I har udfyldt nedenstående felter vil jeres barn være skrevet op på Idrætsfritidsklubbens venteliste.

I vil inden for en uge modtage en bekræftelsesmail, såfremt dette ikke sker, skal i tage kontakt telefonisk.

Når jeres barn bliver tilbudt plads, vil I få en besked herom via telefon eller mail.
Er der ændringer på adresse, mailadresse eller telefonnummer, er det vigtigt I tager kontakt på telefon 30465630 om mandagen mellem kl. 09.00-12.00.

Med venlig hilsen

Idrætsfritidsklubben

Opskrivningsformular

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.